Hormoon Yoga

Gegeven door Lizzy volgens de oorspronkelijke methode met empirisch bewezen effectiviteit, ontwikkeld door Dinah Rodrigues.

Wat is Hormoon Yoga?

Dinah Rodrigues en Lizzy Wakefield - hormoon yoga

Dinah Rodrigues en Lizzy Wakefield

De oefeningen van Hormoon Yoga serie hebben effect op  je hele lichaam, in het bijzonder op schildklier, hypofyse en eierstokken. Daardoor kan een verstoorde hormoonspiegel weer in balans komen.

Naast een positieve invloed op de hormoonspiegel, vermindert of elimineert het beoefenen van Hormoon Yoga symptomen die gekoppeld zijn aan de menopauze.

De serie is dynamisch met mooie rustige momenten en leidt tot snelle resultaten bij regelmatige beoefening.

Hormoon Yoga workshops

Klik hier voor het up-to-date overzicht van de geplande Hormoon Yoga workshops.

De Hormoon Yoga workshop is ook mogelijk op aanvraag. Of je kunt Hormoon Yoga komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 28 70 23 46 of [email protected]

Voor wie is Hormoon Yoga?

Hormoon yoga is aan te raden voor iedere vrouw. Jong en oud. Je hoeft geen klachten te hebben, want het is gewoon een hele fijne yogaserie. Je voelt je energiek, vitaal en vrouwelijk.

Hormoon Yoga is specifiek bedoeld voor vrouwen met hormonale klachten; tijdens en na de overgang, PCOS (Polycysteus-ovariumsyndroom), PMS (Premenstrueel syndroom), of menstruatiestoornissen;

  • dysmenorroe (menstruatiepijn)
  • menorragie (hevige langdurende menstruatie)
  • oligomenorroe (onregelmatige lange tijdsperiode tussen 2 menstruaties)
  • polymenorroe (onregelmatige korte tijdsperiode tussen 2 menstruaties)
  • amenorroe (wegblijven van menstruatie)

Ook is Hormoon Yoga bijzonder geschikt voor vrouwen die hun vruchtbaarheid willen vergroten. Bij vrouwen met een kinderwens kan het de menstruatie en ovulatie op gang brengen, hierdoor ontstaat de mogelijkheid om zwanger te worden.

Hormoon Yoga is behulpzaam tijdens een IVF procedure. Er is een bewezen positief effect op kwaliteit en aantal beschikbare eicellen.

Na de bevalling is het een goede ondersteuning om de hormoonhuishouding weer in balans te brengen.

 

 

Comments are closed.