Yoga vormen

Lizzy Wakefield is gespecialiseerd in het geven van de volgende volgende yoga vormen:

Lizzy Wakefield, Yoga therapeut Woerden

Hormoon yoga is een dynamische serie die het hormonale systeem stimuleert. Overgang, kinderwens, PCOS of menstruatieproblemen? In deze serie zijn houding en adem gericht op de schildklier, hypofyse en eierstokken, waardoor je hormoonspiegel in balans kan komen. Lees meer over hormoon yoga.

Zwangerschaps yoga is een fijne manier om fit en soepel te blijven tijdens de zwangerschap. Ook brengt het je geestelijke rust en bereidt het je lichaam voor op de bevalling.

Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga. Power yoga is inspannend en geschikt voor iedereen die van wat uitdaging houdt en graag beweegt. Goed voor de ontwikkeling van je spieren: zowel versterking als verlenging vindt plaats. In een Power Yoga sessie komen fysieke én mentale kracht, souplesse, conditie en balans allemaal aan bod, waardoor vele systemen in je lichaam worden geactiveerd en verbeterd. Na een aantal weken beoefenen van Power Yoga voel je je fitter, energieker en kalmer.

Lach yoga is lachen zonder reden. Tegelijkertijd eenvoudig en diepgaand. Een complete en plezierige workout met allerlei gezonde effecten, voor zowel lichaam als geest. Lees meer over lach yoga.

Yoga Nidra is een effectieve techniek voor diepteontspanning op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.

Comments are closed.