Hormoon Yoga Ervaringen

Lizzy:

” Dankzij beoefening van Hormoon Yoga heb ik mijn hormonenbalans en menstruatie cyclus weer op orde gekregen (daarvoor tot mijn 28e diagnose PCOS met alleen maar onregelmatige menstruatie). En nog fijner: ik ben zwanger geworden op mijn 29e in 2012. Op een natuurlijke manier met de Hormoon Yoga (na eerder niet geslaagd medisch traject om zwanger te worden). En op mijn 34e (2016) zwanger van ons 2e kindje.

Vanuit deze ervaring is mijn passie ontstaan om Hormoon Yoga met andere vrouwen te delen. Bijvoorbeeld andere vrouwen met een kinderwens, of vrouwen met hormonale klachten zoals PMS of diverse klachten tijdens de overgang.”

Roos (Hormoon Yoga cursist):

“Vandaag heb ik de Hormoon Yoga serie zelfs twee keer gedaan, maar afgelopen weken elke dag. Ik merk: een menstruatie vorige week en warmte in mijn lichaam.

Verder vermindert mijn ‘haast gevoel’ door het beoefenen van de Hormoon Yoga serie. Niet 1000 dingen tegelijkertijd in mijn hoofd vooral. Ook meer structuur en de behoefte aan een opgeruimd huis (voor zover mogelijk). Geen tv is zeer heilzaam, alweer 5 maanden en dat houden we graag zo. En mijn internetgebruik is drastisch verminderd.

Zo dus, genoeg redenen om door te gaan met de hormoonyoga. Ik heb het virus te pakken!”

Jouw Hormoon Yoga ervaringen

Graag hoor ik ook jouw Hormoon Yoga ervaringen (alleen met jouw toestemming (anoniem) vermeld uiteraard), je kunt deze doorgeven/contact opnemen via [email protected]

Hormoon Yoga workshops

Klik hier voor het up-to-date overzicht van de geplande Hormoon Yoga workshops.

De Hormoon Yoga workshop is ook mogelijk op aanvraag. Of je kunt Hormoon Yoga komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 28 70 23 46 of [email protected]

This entry was posted in Hormoon yoga. Bookmark the permalink.

Comments are closed.