Wat is Hormoon Yoga

Hormoon Yoga volgens de oorspronkelijke methode met empirisch bewezen effectiviteit, ontwikkeld door Dinah Rodrigues.

De oefeningen van Hormoon Yoga serie hebben effect op het gehele lichaam, maar in het bijzonder op schildklier, hypofyse en eierstokken. Daardoor kan een verstoorde hormoonspiegel weer in balans komen.

De serie is dynamisch met mooie rustige momenten en leidt tot snelle resultaten bij regelmatige beoefening. Naast een positieve invloed op de hormoonspiegel, vermindert of elimineert het symptomen die gekoppeld zijn aan de menopauze.

Hormoon Yoga workshops

Klik hier voor het up-to-date overzicht van de geplande Hormoon Yoga workshops.

De Hormoon Yoga workshop is ook mogelijk op aanvraag. Of je kunt Hormoon Yoga komen volgen als privéles. Voor een afspraak kun je contact opnemen via +31 (0) 6 28 70 23 46 of [email protected]

Voor wie?

Hormoon Yoga is aan te raden voor iedere vrouw. Jong en oud. Hormoon Yoga is specifiek bedoeld voor vrouwen met hormonale klachten. Maar ook als je geen klachten hebt, is het gewoon een hele fijne yogaserie.

Hormoon Yoga heeft bijvoorbeeld een positieve invloed bij hormoongerelateerde klachten zoals ongemakken tijdens de overgang (opvliegers, stemmingswisselingen, slecht slapen), kinderwens, PCOS (Polycysteus-ovariumsyndroom) of menstruatieproblemen.

Bij vrouwen met een kinderwens kan het de menstruatie op gang brengen, waardoor de mogelijkheid kan ontstaan om zwanger te worden. Ook behulpzaam tijdens een IVF-procedure. Hormoon Yoga heeft een bewezen positief effect op kwaliteit en aantal eicellen.

Ook na de bevalling is Hormoon Yoga een goede ondersteuning om de hormoonhuishouding weer in balans te brengen.

This entry was posted in Hormoon yoga. Bookmark the permalink.

Comments are closed.